Koop samen met de buren en ontvang voordelige kortingen.

Wat? Hoe?
laptop mockup

Wat is wijKopen eigenlijk?

icon1

Lokale groepsaankopen

Het concept groepsaankopen bestaat wel al maar nog niet voor kleine, lokale wijken of buurten. Zo kunnen we lokaal gericht te werk gaan per wijk om via dit platform, een unieke groepsaankoop aan te maken.

icon2

Bewoners-gericht

Bewoners kunnen zelf groepsaankopen aanmaken en samen stemmen met andere bewoners van hun wijk, de touwtjes liggen in de handen van de bewoners en niet in die van grote leveranciers

icon3

Beste Oplossing

Leveranciers of bedrijven zien wat er in deze wijken/buurten leeft en op deze manier krijgen zei hierdoor minder individuele klanten die ver uit elkaar liggen, maar meer cliënteel uit dezelfde wijk waardoor de leveranciers minder vervoerskosten hebben en tijd uitsparen!

Bekijk de groepsaankopen van jouw buren op één plaats

Gebruikers van een wijk kunnen samen met hun buren een gemeenschappelijk collectief idee voorstellen, uitwerken, en nadien samen investeren in deze groepsaankoop in een voordelige prijs.

De groepsaankopen direct filter- en sorteerbaar

Gebruikers van een wijk krijgen een interface te zien die de behoeften en noden van de bewoners uit een wijk weergeven. Zo kunnen medebewoners zien wat er in hun wijk leeft.

logo app store

Filteren


Filter op wijken/buurten en krijg een overzicht te zien van welke voorstellen van groepsaankopen er in jouw wijk zijn aangemaakt. Je kan ook filteren op categorie, zo krijg je enkel groepsaankopen te zien uit jouw interessegebied.


logo app store

Sorteren


Sorteren op Populair zodat je kan zien wat mensen interessant vinden en willen uitvoeren in hun wijk. Anderzijds kan je ook sorteren op recent zodat je kan zien wat het meest recente voorstel is..

photos moments
photos moments
Overzichtelijke interface om groepsaankopen te maken.

Een groepsaankoop maken is eenvoudig, probeer zo volledig mogelijk je voorstel te beschrijven zodat leveranciers je voorstel goed begrijpen

logo app store

Informatie


Vul een goede titel en beschrijving in zodat medebewoners, leveranciers of bedrijven duidelijk weten wat jouw idee van is van deze lokale groepsaankoop.


logo app store

Locatie en categorie


Aan de hand van je locatie en categorie zal een gespecialiseerde leverancier je voorstel vinden en hierop kunnen inspelen.

Bedrijven hebben een unieke interface om te anticiperen op de noden van de bewoners

Leveranciers/bedrijven van een wijk krijgen een andere interface te zien die aanvult op de behoeften of noden van de bewoners uit een wijk, zo kunnen ze beide tegelijkertijd inspelen op elkaar.

Inschrijven en deelnemen aan groepsaankopen.

Gebruikers kunnen zich definitief inschrijven op groepsaankopen door een adres in te geven, het ingeschreven adres wordt dan verstuurd naar de leverancier/winkel.

logo app store

Adres


Leverancier/bedrijf krijgt je adres mee en zal dit adres later gebruiken om contact met je op te nemen als het voorstel klaar is en om het gekozen product naar dit adres te versturen.


photos moments
photos moments
Leveranciers kunnen voorstellen indienen op groepsaankopen.

Leveranciers/bedrijven kunnen voorstellen indienen op basis van de groespaankoop,

logo app store

Korting


Bedrijf/winkel kan een korting toekennen gekoppeld aan bv aantal (target) of kan met de aanmaker via de inbox een compromis regelen.


logo app store

Reviews


Bekijk review pagina’s van deze leverancier en ontdek wat andere vinden van hun service en reputatie.